Om oss

 

Tranås Bygg och Förvaltning AB / MJ Måleri i Tranås AB

Om oss

 

Historik

Det började med en vision om att kunna erbjuda kund en helhetslösning – en helentreprenad vid renoveringar och nybyggen. Att starta ett företag med gedigen kunskap och bredd inom bygg, måleri och plattsättning eftersom dessa yrkesuppdrag oftast avlöser varandra eller går hand i hand genom hela byggprocessen. Genom att erbjuda kunden en helhetslösning vill vi förenkla för och serva våra kunder med EN samordnande kontakt och massor med kunskap.

 

Som ett led i detta öppnades år 2007 Byggombutiken i Tranås AB.

 

Man kan säga att butiken är knutpunkten för våra olika verksamhetsområden. Här träffar vi våra kunder och erbjuder dem allt ifrån rådgivning till en pyts färg, måttbeställda kök eller en helt ny bostad. Butiken fungerar som en vanlig detaljhandel för färg och tapeter men även som en mötesplats och lite av ett showroom för de produkter och tjänster vi erbjuder dig som kund.

 

Byggombutiken i Tranås AB ägs och drivs av

 

Magnus Segerson startade som snickare i början av 1980 talet och har sedan 1994 varit egen företagare inom byggbranschen. Magnus var en av grundarna till Byggombutiken i Tranås AB som startades 2007.

 

Peter Linnér har arbetat som snickare sedan 1989 och startade eget byggföretag 1997. År 2011 blev Peter delägare i Byggombutiken i Tranås AB och fungerade som arbetsledare för samtliga byggprojekt.

 

Den 1 januari 2017 ändrades ägarförhållandena i den koncern där Byggombutiken i Tranås AB ingår.

Tranås Bygg & Förvaltning AB samt MJ Måleri i Tranås AB ägs nu i sin helhet av Peter Linnér och Patrik Blomqvist. Peter är fortfarande delägare i Byggombutiken.

 

Företagen har fortsatt ett nära samarbete.

Tranås Bygg och Förvaltning AB / MJ Måleri i Tranås AB

Besöksdress: Norrabyvägen 2, 573 43 Tranås

Postadress: Box 107, 573 22 Tranås

Telefon: 0140-10041

Mobil: 070-8633475

Mail: peter@byggombutiken.se